Livstidsgaranti

Livstidsgaranti

Vi garanterar att våra produkter inte har några fabrikationsfel. Upptäcker du det kan du skicka in produkten till oss så inspekterar vi och därefter reparerar den alternativt byter ut till en ny. Om produkten utgått från vårt sortiment kommer vi ersätta med en liknande. Garantin gäller ej vid slitage, förlust eller stöld. Tänk på att inte använda ringen vid tillfällen då den utsätts för extra slitage.

Om vi bedömer att skadan inte orsakats av fabrikationsfel kommer vi kontakta dig och meddela förslag på åtgärd och prisbild.

Du bör ha i beaktande att våra ringar är handgjorda och små avvikelser kan finnas och är en del av ringens karaktär.

Gratis rengöring

Vi rekommenderar att din ring rengörs och inspekteras en gång om året. Detta kan förlänga ringens livslängd. Vi erbjuder denna service kostnadsfritt för alla kunder till Bentara. Ni står bara för frakten och vi står för frakten tillbaka. Du är även välkommen att boka tid och besöka vårt showroom i Stockholm för rengöring direkt.

Villkor

Ovanstående livstidsgaranti gäller endast för ringar som är beställda från Bentara. Reparation och ändring av ring utförd av annan part upphäver din garanti. Missfärgning p.g.a smink, kemikalier och användning i simbassänger omfattas inte av livstidsgarantin.

Slava Yurthev Copyright