Anpassad Design

Egen design - fri offert inom 48h

Hos BENTARA kan du bestämma exakt hur du vill att din ring skall se ut. Många tror att det är både dyrt, krångligt och tidskrävande men vi kan ofta erbjuda en specialgjord ring som är billigare än vad en färdigdesignad kostar i butik. Du kan välja mellan flera olika metaller och kombinera med en unik diamant från vårt stora urval. Det är oftast kunden som sätter gränserna för hur ringen kommer att se ut i slutändan.

Många som vänder sig till oss har redan en klar bild över hur ringen skall se ut och det är vanligt att man har bilder på befintliga ringar där man vill modifiera något eller bara efterskapa en identisk ring.

När ni förklarat hur ni vill ha er ring återkommer vi till er vanligtvis inom 24 timmar med ett prisförslag, har vi några frågor ringer vi gärna er då det är lättast att få klarhet i hur ni tänkt er ringen. När ni godkänt vårt offert arbetar vi med hjälp av ett CAD-program fram en bild på er framtida ring.

För specialgjorda ringar lämnar vi ingen returrätt men vi kommer att göra vårt yttersta för att ni skall bli nöjda med just din unika ring! Läs gärna våra guider innan ni börjar.

Vitguld

Roséguld

Gulguld

Platinum

Slava Yurthev Copyright